Gelişim Hastanesi Şampiyonluk Kupası ‘Yıldızlar Takımı’nın

İskenderun Gelişim Hastanesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Voleybol Turnuvası’nda final kupasını, ‘Yıldızlar Takımı’ aldı. İskenderun Gelişim Hastanesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği ve sekiz takımın katıldığı müsabakada Yıldızlar Takımı, geçen yılın şampiyonu Cerasmus Takımı’nı 3-2 mağlup ederek, turnuvanın birincisi oldu.
Maç sonrası turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür eden Gelişim Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldız, “Bu yıl ikincisini düzenlemiş olduğumuz voleybol turnuvamız, çok güzel bir ortamda geçti. Umuyorum ki, bundan sonraki turnuvalarda aynı heyecanla geçecektir. Turnuvada emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca birinci olan takımımızı kutluyor, ikinci olan takımımızı da, en az birinci olan takım kadar gayret gösterdiği için tebrik ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldız, şampiyon takım oyuncularını tek tek tebrik ederek yarım altın takdim ederken, ikinci olan takımın oyuncularına ise Hastane Direktörü Prof. Dr. Bülent Tekinsoy, çeyrek altın sundu. Hediyelerin ardından Metin Yıldız, birinci olan Yıldızlar Takımı’na şampiyonluk kupasını takdim etti. Ayrıca Maç sonunda kupasını ve ödüllerini alan takım oyuncuları, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gelişim Hastanesi Şampiyonluk Kupası ‘Yıldızlar Takımı’nın Gelişim Hastanesi Şampiyonluk Kupası ‘Yıldızlar Takımı’nın

Önceki İçerikRamazanda Sağlıklı Beslenme
Sonraki İçerikİskenderun’da Özel Ramazan Pidesi satışı başladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.