İTSO Heyeti TOBB’un 74. Genel Kuruluna katıldı

Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada; “İş dünyası olarak hedeflerimiz büyük. Türkiye sadece bölgesinin değil, dünyanın ekonomik devi olacak” dedi.
Başarıya ulaştıracak esas gücün birlik ve beraberlikten geçtiğini bildiren TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Bu süreçte 4 ana meseleye odaklandık. İlk olarak Oda ve Borsalarımızın gücünü ve kapasitesini artırdık. Odaklandığımız ikinci konu, özel sektörümüzün yurtdışındaki lobisiydi. Eskiden kapısından dahi giremediğimiz küresel iş örgütlerinin tamamında artık söz sahibi olduk. Özel sektörümüzün çıkarlarını tüm dünyada savunan bir camia haline geldik. Üçüncü önceliğimiz, ülke meselelerinde inisiyatif almak oldu. Dördüncü olarak, Türkiye’nin zenginleşmesi için fikir ürettik, proje ürettik” dedi.

TOBB’nin 74. Olağan Genel kuruluna, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, TOBB Genel Kurul Delegeleri ve İTSO Meclis üyeleri Bayram Alpagül, Nihat Belli, Zeki Altun, Sezer Kara, Yusuf Akar, Zeki Altun, Bülent Seküçoğlu, Fuat Keser ve İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez de katıldı.

İTSO Heyeti TOBB’un 74. Genel Kuruluna katıldı

Önceki İçerikİskelede 500 kişilik iftar sofrası kurulacak
Sonraki İçerikOp. Dr. Seda Köse, Doğa Koleji’nin Konuğu Oldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.