Arsuz “Sporun Gücü” Projesi

Arsuz Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından sunulan , İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı ve Hatay Valiliği’nce desteklenen , Arsuz Kaymakamlığı ,Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Arsuz İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülmekte olan “ Sporun Gücü” projesinin tanıtım toplantısı Arsuz Öğretmen Evi Konferans Salonunda yapıldı .

Proje Adı : Sporun Gücü
Proje Süresi . 11 ay 27 gün

Açılan Kurslar
Tenis : 20 kursiyer
Badminton : 20 kursiyer
Futbol : 20 kursiyer
Voleybol : 20 kursiyer
Basketbol : 20 kursiyer

Kaymakam SARI konuşmasında, Çocuklarımızın ve gençlerimizin sportif alanlarda beceri ve yeteneklerini geliştirmek , onları kötü alışkanlıklardan korumak , sporu sevdirmek ve boş zamanlarını değerlendirmelerine katkı sağlamak amacıyla başlatılan “ Sporun Gücü “projemizi destekleyen İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı ve Hatay Valiliği ne , projeyi yürüten Arsuz Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü Derneğine ve katkılarından dolayı Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü , Arsuz İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Arsuz Proje Ofisine teşekkür etti.

Programa Kaymakam Musa SARI , Kaymakam Adayı Burak Bozkurt GÜRSES , Emniyet Müdürü Halil KARABACAK , Kurum Müdürleri , Okul Müdürleri , kurs eğitmenleri ve kursiyerler katıldı.

Arsuz “Sporun Gücü” Projesi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.