Arsuz HEM Kursiyerlerinden Yılsonu Sergisi

Arsuz İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne bağlı Karaağaç Yağlıboya Resim ve Ahşap Boyama Kursunda eğitim gören kursiyerlerin 2017-2018 eğitim öğretim yılında yaptıkları el emeği göz nuru eserlerden oluşan sergi açıldı.
Arsuz Karaağaç mahallesindeki Atölye’de gerçekleşen serginin açılışında, Arsuz ilçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ve Arsuz ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Altuk, Kurs merkezinin usta eğiticileri Ayfer ve İzzet Rüzgâr’ı da yanlarına alarak kursiyerler ile birlikte kurdele kestiler.
Açılışta konuşan ilçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Önemli bir toplantı nedeniyle açılışa katılamayan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın selamını kursiyerlere ileterek, İlçe Halk eğitim Merkezi Müdürü Ali Altuk ile birlikte kursiyerleri çalışmalarından dolayı tebrik etti
Türkiye’deki Halk Eğitim Merkezlerinde yetenek ve beklentileri karşılamak amacıyla mesleki, teknik, sosyal ve kültürel amaçlı kurslar açıldığını kaydeden Dönmez ve Altuk; “Hayat boyu öğrenmenin merkezi olan Halk Eğitim Merkezlerimiz, kaliteli eğitim ilkesiyle tüm bireylere toplumda yaşayan tüm insanlara hizmet vermeyi amaç edinmiş eğitim kurumlarıdır. Yeter ki halkımız istesin biz sizlere hizmet etmeye her zaman hazırız.” diye konuştular.
Kurs Atölyesinin salonunda sergilenen el emeği göz nuru eserleri inceleyen ilçe eğitim müdürleri sergiye ev sahipliği yapan usta öğreticiler Ayfer ve İzzet Rüzgar’ı kutlayarak emeklerinden ve başarılarından dolayı teşekkür ettiler. Dönem sonu münasebetiyle dönem sürecinde yapmış oldukları yağlıboya resimleri ve el emeği boyama tekniğiyle süsledikleri ahşap hediyelikleri gururla sergileyen kursiyerler de usta öğreticilerine ve yöneticilere bu imkanı kendilerine sağladıklarından dolayı teşekkür ettiler.

Arsuz HEM Kursiyerlerinden Yılsonu Sergisi Arsuz HEM Kursiyerlerinden Yılsonu Sergisi Arsuz HEM Kursiyerlerinden Yılsonu Sergisi Arsuz HEM Kursiyerlerinden Yılsonu Sergisi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.