Tamam Dünya’da Trend Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmanın içindeki bir sözü Twitter’de trend listesine girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,AK Parti grup toplantısında konuştu. Twitter’de Cumhurbaşkan’ın ‘‘ Tamam” kelimesi Dünya trend listesine girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şu açıklamaları yaptı;

“Önümüzde yeni bir dönem var, başarı çıtamızı hizmet ve siyasi kriterleri yukarı çıkardık. Dikkat ederseniz bizi bu kriterleri yükseltmeye kimse zorlamadı, biz çıtayı yukarı çıkardık. Biz hep değişim ve gelişmeden yana olduk. İcraatleri bu doğrultu da yaptık. Muhalefete bakınca şöyle bir manzara ortaya çıkıyor, birisi milletin evini, birisi devletin uçaklarını, biri yönetim sistemini göze kestirmiş. Biri Çankaya’da yatacakmış, birisi Külliye’yi gençlere verecekmiş. Bu nasıl cüce bir politika. Bunlar çok basit, popülist politikalar. Millet sizden neyi yıkacağınızın değil, neyi inşa edeceğinizi bekliyor. Bu zamana kadar dikili ağacınız yok, neyi dikeceksiniz onu söyleyin. Dertlere derman olacak, akılda kalacak bir projeniz var mı onu söyleyin. 16 yıldır iktidara gelmek için uğraşan muhalefetin daha büyük projelere ihtiyacı yok mu? Tek dertleri Erdoğan’ı yıkmak. Bizi başbakanlığa da, cumhurbaşkanlığına da milletimiz getirdi. Millet ne zaman tamam der ise, o zaman çekiliriz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Millet ne zaman tamam der ise, o zaman çekiliriz.” sözleri üzerine, Twitter’da “t a m a m” etiketi trend oldu.

TAMAM KAMPANYASINA KARŞI “DURMAK YOK YOLA DEVAM” Başladı

Sosyal medyada “Tamam” kampanyasına karşı “Durmak yok yola devam” sloganı ile “Tamam değil, devam Reis” mesajları öne çıkmaya başladı.

 

 

 

 

 

Tamam Dünya’da Trend Oldu Tamam Dünya’da Trend Oldu