İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanlığından Göçmen Operasyonu

Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanlığı tarafından, 30 Nisan 2018 günü saat 12:45’de Samandağ İlçesi Çevlik Balıkçı Barınağı’nın 40 km açığında tekne içerisinde 46 Suriye uyruklu düzensiz göçmen (13 Erkek, 12 Kadın, 21 Çocuk) tespit edilmesi üzerine Sahil Güvenlik Botu ile müdahale edilerek kurtarılmış olup, Çevlik Limanı’na intikal ettirilmiştir. Yapılan ilk sağlık muayeneleri sonucu sağlık durumlarının iyi olduğu belirlenen düzensiz göçmenler Hatay İl Göç İdaresine teslim edilmiştir.

İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir.

İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanlığından Göçmen Operasyonu İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanlığından Göçmen Operasyonu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.