Uluslararası Kick Boks Turnuvalarında başarı elde eden Sporcular İTSO Başkanı Yılmaz’ı ziyaret etti

Antalya’da düzenlenen Uluslararası Kick Boks turnuvalarında altın madalya ve kupa alan İskenderun’dan Lara Spor Kulübü antrenör ve sporcuları İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundular.
Nisan ayı içerisinde Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası Antalya da PGS Kremlin Palas Otelde yapıldı. Turnuvaya 27 ülke ve 4 kıtadan 2353 kişinin katılımıyla tamamlandı.

Turnuvaya İskenderun’dan Lara Spor Kulübü olarak 2 sporcu katıldı. Turnuvalarda Haval Genç birincilik ve altın madalya ve kupa, Ahmet Şamil Pilavcığoğlu ikincilik gümüş madalya alarak İskenderun’a ve kulübe büyük bir başarı kazandırdı.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Uluslararası bir müsabakada İskenderunlu sporcuların birincilik alması ve şehrimize altın madalya ile dönmesi önemli bir başarıdır. Başarılarından dolayı sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyorum” dedi.
Turnuvalarda Haval Genç birincilik ve altın madalya ve kupa, Ahmet Şamil Pilavcığoğlu ikincilik gümüş madalya alarak İskenderun’a ve kulübe büyük bir başarı kazandırmanın onurunu yaşadıklarını belirterek imkan verilmesi durumunda daha büyük başarılara imza atabileceklerini ifade ettiler.
Antrenör Mustafa Cuma Uğurlu, kulübün başarısının her geçen gün arttığını belirterek, bu başarıların devamının geleceğini belirtti.

Uluslararası Kick Boks Turnuvalarında başarı elde eden Sporcular İTSO Başkanı Yılmaz’ı ziyaret etti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.