İSTE Eurasia Airshow’da

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde 25-29 Nisan 2018 tarihlerinde Antalya Uluslararası Havalimanı’nda gerçekleştirilen Eurasia Airshow’a katılarak Dünya ve Türk Havacılık sektörünü yakından takip etmeye devam ediyor.

Havacılık ve uzay sektörünün lider marka ve sanayilerini bir araya getiren Eurasia Airshow’da, sivil, ticari ve askeri havacılık markaları, üreticileri ve yan sanayi firmalarının yanında birçok kurum/kuruluş ve işletme yer aldı. Antalya Valisi Münir KARALOĞLU, Rusya Sanayi ve Ticaret Bakan Yardımcısı Oleg BOCHAROV, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel COŞKUNYÜREK ve birçok seçkin davetlinin bulunduğu Eurasia Airshow, Savunma Sanayii Müsteşarı Prof. Dr. İsmail DEMİR’in açılış konuşmalarıyla başladı. Katılımcılarının % 70’nin yurtdışından olduğu Eurasia Airshow; Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Genel Kurmay Başkanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Savunma Sanayii Müsteşarlığı, Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Türk Hava Yolları gibi önemli kurumların destek ve işbirlikleri ile gerçekleştirildi.

Eurasia Airshow’a, İskenderun Teknik Üniversitesi’ni (İSTE) temsilen, İSTE Sivil Havacılık Yüksekokulu Bölüm Başkanı ve Havacılık Topluluğu Başkanı Prof. Dr. Ahmet YAPICI ile öğrencileri katıldı. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ile sektör arasındaki işbirliğinin artması adına önemli görüşmelerin yapıldığı Eurasia Airshow’da; İSTE’nin bu alandaki altyapısı, bilgi birikimi, kapasitesi, mevcut durumu ve gelecek vizyonu hakkında katılımcı ve ziyaretçilere bilgiler verildi.

İSTE Eurasia Airshow’da İSTE Eurasia Airshow’da İSTE Eurasia Airshow’da İSTE Eurasia Airshow’da İSTE Eurasia Airshow’da

Önceki İçerikİskenderun’da Uyuşturucu Operasyonu Devam Ediyor
Sonraki İçerikİSTE Öğrencisi “İSTE”di ve Sergisini Açtı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.