Belen‘de Öğrenme Şenliği Yapıldı

2017-2018 Eğitim Öğretim döneminde Hayat Boyu Öğrenme projesi kapsamında; Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Geçici Eğitim Merkezlerinde açılan kurslarda hazırlanan eserler, Kanuni Sultan Süleyman Kervansarayında 26 Nisan 2018 Perşembe günü saat 10:30’da düzenlenen açılış töreni ile sergilendi.

Açılış töreni; Kaymakam Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Daire amirleri ile kursiyerlerin katılımında gerçekleştirildi. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir ŞAHAN yaptığı açılış konuşmasında; bugün kurum ve kuruluşlar tarafından yıl içerisinde yapılan faaliyetlerin sonuçlarının sergileneceğini ifade ederek öğrenme şenliğimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

Program, Kaymakam AYDIN, Belediye Başkanı VURUCU ve misafirlerin hazırlanan stantları gezerek kursiyerlerden uygulamalı bilgi almaları ile sona erdi.

Belen‘de Öğrenme Şenliği Yapıldı Belen‘de Öğrenme Şenliği Yapıldı Belen‘de Öğrenme Şenliği Yapıldı Belen‘de Öğrenme Şenliği Yapıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.