Pamuk Okul öncesi Eğitim Kurumlarından Kardeş okula anlamlı destek

İskenderun’da faaliyet gösteren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları sosyal sorumluluk projesi kapsamında kardeş okul olarak seçtikleri Harlısu İlköğretim Okuluna eğitim materyalleri ve çeşitli kırtasiye malzemelerini teslim etti.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu, “El birliği ve imece usulüyle paylaşma duygusunu ön plana çıkartarak yollara düştük. Eğitim herkesin hakkı. Özellikle köylerde kısıtlı imkanlarla okumaya çalışan ancak araç ve gereçlerden yoksun olan okullarımıza bizlerde çam sakızı çoban armağanı destek olmak istedik. Pamuk Eğitim Kurumu olarak her yıl geleneksel olarak yaptığımız Sosyal Sorumluluk projelerimiz kapsamında kardeş okul olarak seçilen Harlısu İlköğretim Okuluna Eğitim Materyallerini teslim etmek üzere gittik. Çocukların sevinç ve mutluluklarını görmek bizleri daha mutlu daha da büyük işler yapmak için heyecanlandırdı. Tabi bu yardımlarda değerli velilerimizin de bizlere bu yolda gösterdiğiniz destekleri için gönülden teşekkür ederiz. Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü , İskenderun Gençlik Müdürlüğü ,Bilge Kitabevi ,Ecem Şekerleme, Primall AVM, Solist arkadaşlarımıza, tiyatrocu arkadaşlarımıza böyle bir günde yardımlarını esirgemedikleri için teşekkür ediyoruz. Küçücük yürekleriyle yanımızda olan Pamuk Kreş öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ederiz. Bu gün burada çok güçlü ve sıcak birliktelikler oluştu. Bu ekibin ve birlikteliğin oluşması için bizlerde naçizane yoğun çaba sarf ettik, yorulduk ama bu çocuklarımızın sevinçleri hepimizin yorgunluğunu üzerimizden attı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Pamuk Okul öncesi Eğitim Kurumlarından Kardeş okula anlamlı destek Pamuk Okul öncesi Eğitim Kurumlarından Kardeş okula anlamlı destek Pamuk Okul öncesi Eğitim Kurumlarından Kardeş okula anlamlı destek

Önceki İçerikİskenderun’da Uyuşturucu Operasyonu
Sonraki İçerikYaani.com.tr yayında
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.