İTSO Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi

İTSO Başkanı Yılmaz, “El Birliğiyle İskenderun’a hizmet vereceğiz”
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası 1 Nisan’da gerçekleştirilen seçimler sonrası ilk Olağan Meclis toplantısını gerçekleştirdi..
İTSO Meclis Başkanı Okan Belli Başkanlığında Halil Şahin Meclis Salonunda gerçekleştirilen Nisan ayı Olağan Meclis toplantısında gündemdeki konular oy birliğiyle kabul edildi.
İTSO Meclisinin ilk Olağan Genel Kurulunda, yeni seçilen Meclis üyeleri de görüş ve temennilerde bulundu.
İTO Başkanı Yılmaz; ”Bölgemize değer katacak her türlü projelerin yanındayız”
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz Meclis toplantısında yaptığı konuşmasında, ”Seçimler sonrası ilk Olağan Genel toplantımızı gerçekleştirmekteyiz. Şahsıma ve yönetim kurulu üyelerimize göstermiş olduğunuz destek ve teveccühlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. İTSO olarak Bölge ekonomimize değer katacak her türlü projenin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. İskenderun esnaf ve sanayicilerin takdirleriyle Odamızın organ üyeliğine seçilen tüm Meclis üyesi, Meslek Komite üyesi arkadaşlarımı da tebrik ediyor, başarılı bir dönem geçirilmesini diliyorum. Yeni süreçte daha çok çalışarak, daha çok projeler üreterek şehrimiz ekonomisine değer katmak için var gücümüzle çalışacağız. Bölgemizin sorunlarını ve çözüm önerilerini üst makamlara gerekirse Ankara’da en yetkili birimlere ulaştırmak için bundan önce nasıl çaba sarf ettiysek, bundan sonra da aynı azim ve gayretle çalışacağız. Bölgemizin en güçlü sivil toplum kuruluşu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu güçlü oluşumda ise birlikte hareket etmemiz gerekmektedir. Özellikle Meslek Gurubundaki üyelerle iletişim halinde olarak sizlere iletilen istek, soru ve önerileri bizlere aktarmakla İskenderun’a ve Odamıza katkı sağlamasını düşündüğünüz projeleri bizlerle paylaşmanızı istiyorum. Sizlerin önerileriniz bölgemiz ekonomisinin gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyorum.” dedi.
İTSO Vakıf Başkanı Erten, “El Birliğiyle daha güçlü bir Vakıf olacağız”
İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten’de Meclis toplantısında yaptığı konuşmasına, İTSO olarak bir de Vakfımız var. Bu da bizim ak yüzümüz. Şu an da İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı olarak biz 122 tane talebe okutuyoruz ve onlara burs veriyoruz. Bu sayıyı 300’e çıkarmak istiyoruz. Bizler burada ekonomik durumu yerinde olmayan vatandaşlarımızın çocuklarını okutmak için onlara burs veriyoruz. Vakıf olarak daha başka projelerimiz de var. Yurt projemiz ve daha değişik projelerimiz de var. Bunları da önümüzdeki toplantılarda gündeme getireceğiz. Amacımız, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı olarak şehrimize daha iyi hizmetler vermektir. Bu hizmetleri el birliğiyle gerçekleştireceğimize inanıyorum ve aramıza yeni katılan Meclis üyelerimize de hayırlı hizmetler yapmalarını temenni ediyorum” dedi.

İTSO Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi İTSO Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi

Önceki İçerikYaani.com.tr yayında
Sonraki İçerikTürk Eğitim-Sen’den “Şiddete Hayır” “Öğretmenime Dokunma”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.