Denizciler Şirinyurt İlköğretim Okulunda 23 Nisan coşkusu yaşandı

23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi şehrimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Denizciler Şirinyurt İlköğretim Okulunda düzenlenen 23 Nisan etkinlikleri okul bahçesinde gerçekleştirdi. Adeta panayır haline gelen okul bahçesinde veliler tarafından da kermes düzenlendi. Günlerdir 23 Nisan Bayramına hazırlanan minik öğrencilerin gösterileri de veliler tarafından ayakta alkışlandı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, Ak Parti İskenderun Belediye Meclis üyesi Musa Bayırlı, Payas İlçe Milli Eğitim Müdürü Eray Sarı, Denizciler mahallesi muhtarı Ali Rıza Kekeç ve veliler 23 Nisan kutlamalarına katıldı. Etkinlikler kapsamında halat çekme yarışı da düzenlendi. Yarışmalar Kıyasıya çekişmeye sahne oldu. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’de yarışmaya katılan öğrencileri tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

Denizciler Şirinyurt İlköğretim Okulunda 23 Nisan coşkusu yaşandı Denizciler Şirinyurt İlköğretim Okulunda 23 Nisan coşkusu yaşandı Denizciler Şirinyurt İlköğretim Okulunda 23 Nisan coşkusu yaşandı

Önceki İçerikAdıyaman’daki 5.4’lük Deprem Hatay’da da Hissedildi
Sonraki İçerikHatay Unutulmaz Bir Bayram Yaşadı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.