27 kadının oluşturduğu grup ‘Atatürk’ü Sev, Cumhuriyeti Koru’ projesi kapsamında Anıtkabire Gitti

Yayladağı ilçesi Çandır Mahallesi’nde 27 kadının oluşturduğu grup ‘Atatürk’ü Sev, Cumhuriyeti Koru’ projesi kapsamında Anıtkabir, eski ve yeni Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’yi ziyaret ederek bölge milletvekilleri ile temasta bulundular.
İlk olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesini ziyaret eden Hataylı Kadınlar, müzeleri gezdiler.

Ardından Anıtkabir’i gezme imkânı bulan 27 Hataylı kadın, halkın kaderini değiştiren, kadın erkek eşitliğini sağlayan, ülkemizde ve dünyada barışı tesis etmek için çalışan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuru Anıtkabir’i ziyarete ederek duygusal anlar yaşadı.

Gezilerine eski ve yeni TBMM’yi de ziyaret ederek devam eden Hataylı kadınlar, gittikleri yerlerde hatıra fotoğrafı çekildi.

27 kadının oluşturduğu grup ‘Atatürk’ü Sev, Cumhuriyeti Koru’ projesi kapsamında Anıtkabire Gitti 27 kadının oluşturduğu grup ‘Atatürk’ü Sev, Cumhuriyeti Koru’ projesi kapsamında Anıtkabire Gitti 27 kadının oluşturduğu grup ‘Atatürk’ü Sev, Cumhuriyeti Koru’ projesi kapsamında Anıtkabire Gitti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.