Şampiyon Futbolcular İTSO Başkanı Yılmaz’ı ziyaret etti

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükselen İskenderun Belediyespor’un Kulüp Başkanı Levent Duman, Belediye Spor Koordinatörü Levent Erköse, Teknik Direktör Mehmet Kurt, yardımcısı Zeyni Özdemir, ile şampiyon takımın futbolcuları İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, el birliği ile İskenderunlular olarak Spora destek olunması gerektiğine dikkat çekerek, şampiyon takım sporcularını ve yöneticilerini tebrik etti.
Kulüp Başkanı Levent Duman ziyarette yaptığı konuşmada, spora ve sporcuya desteklerinden dolayı ve her zaman sor ile iç içe olan İskenderunspor’un da yıllarca kaptanlığını yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a teşekkür ederek takıma sahip çıkılması konusunda birlikte hareket edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Teknik direktör Mehmet Kurt, takıma verdikleri destek verilmesi durumunda İskenderun Belediyespor’un daha da başarılı olacağına vurgu yaptı.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek; “Sizleri burada görmek benim için çok anlamlı. Bu takım daha iyi yerleri hak ediyor. El birliği ile şehrimizin tanıtımı için bu takımın daha iyi yerlere gelmesi lazım. Futbol bildiğiniz gibi ekonomik güce dayalı bir spor. Ekonominiz ne kadar güçlü olursa takım da o kadar başarılı ve güçlü olur. Bu nedenle Takıma sahip çıkılması noktasında Ticaret erbaplarını bu şehre gönül veren iş adamlarını bir araya getirilmesinde öncülük yapabiliriz. Bu konuda zaten girişimlerimiz de var. İskenderun Belediye sporu bir an önce profesyonel lige çıkarmamız lazım. Benim sizlerden ricam takımın değerini düşürmeyin, birlikte takım ruhu ile hareket edin, birlikteliğinizi devam ettirmeniz durumunda eminim başarı da beraberinde gelecektir. Bu vesile ile tüm takım sporcularını, yöneticilerini ve hocalarını tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve sporcular ziyaret sonrasında toplu halde hatıra fotoğrafı çekindiler.

Şampiyon Futbolcular İTSO Başkanı Yılmaz’ı ziyaret etti Şampiyon Futbolcular İTSO Başkanı Yılmaz’ı ziyaret etti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.