İskenderun’da Uyuşturucu Operasyonu

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünce; Halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülmektedir.

► Narkotik Suçlar kapsamında 06/04/2018 ile 13/04/2018 tarihleri arasında İlçemizde 5 olay meydana gelmiş olup, Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, 11 şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapılmıştır.

Söz konusu olaylarda toplamda 13 gr. Esrar maddesi, 39 adet Captagon uyuşturucu hap maddesi, 5 adet Ecstasy hap ele geçirilmiştir.

İskenderun’da başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir.

İskenderun’da Uyuşturucu Operasyonu İskenderun’da Uyuşturucu Operasyonu İskenderun’da Uyuşturucu Operasyonu

Önceki İçerikŞampiyon Futbolcular İTSO Başkanı Yılmaz’ı ziyaret etti
Sonraki İçerikHatay Ve Türkiye İstatistikleri Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.