2. Hatay Kitap Fuarı Başlıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Elite Fuarcılık organizasyonluğunda ‘2.Hatay Kitap Fuarı’ 20 Nisan’da kapılarını açıyor.
Akdeniz’in En Büyük Kitap Fuarı olma özelliğine sahip, birbirinden kaliteli yayınevleri ve yazarların katılım sağlayacağı kitap fuarı, Hataylı kitapseverleri ağırlamaya hazırlanıyor. HBB fuar alanında 20- 29 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan organizasyonda, yazarların özel serileri, ders ve kültür kitapları özel fiyatlarla satışa sunulacak.
20 Nisan tarihinde kapılarını açacak olan 2. Hatay Kitap Fuarı içeriğinde bir çok söyleşi, konferans şiir dinletisi, resim sergisi ve 23 Nisan’da çocuklara yönelik kum boyama, zeka oyunları, yüz boyama gibi etkinlikleriyle misafirlerini ağırlayacak.
FUAR ORGANİZASYONUNA 150 YAYINEVİ KATILACAK
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan fuar organizasyonunda İş Bankası Kültür Yayınları, Yapı Kredi Kültür Yayınları, Can Yayınları, Doğan Yayın Grubu, Everest Yayınları, Epsilon Yayınları, Ephesus Yayınları gibi birbirinden büyük 150 yayınevi katılacak.

Çok yönlü etkinliklere ev sahipliği yapacak olan fuar organizasyonunda, misafirler araştırmacı gazeteci yazar Adnan Gerger’in moderatörlüğünde gerçekleştirilecek Hatay konulu söyleşiye de katılabilecek. Kitap fuarının onur konuğu olarak Emre Kongar katılım sağlayacak. Öte yandan Lütfü Akdoğan, Ahmet Selçuk İlkan, Banu Avar, Merdan Yanardağ, İrfan Değirmenci, Canan Tan, Ayşe Kulin, Ataol Behramoğlu, Hasan Ali Toptaş, Kahraman Tazeoğlu, Kemal Hamamcıoğlu, Kaan Murat Yanık, Doğu Yücel, İbrahim Kaboğlu, Ayla Kutlu, Ezgin Kılıç, Pia, Metin Köse, Hanefi Avcı, Alper Canıgüz gibi birbirinden kaliteli yazarların katılım sağlayacağı fuar organizasyonunda ünlü yazarlar imza gününde sevenleriyle buluşacak.

Hatay Büyükşehir Belediyesi öğrencilere kitap sevgisini aşılamak amacıyla okullarda 100 bin adet karton kumbara dağıttı. Dağıtılan kumbaralarda çocuklara para biriktirmelerini aşılayan HBB yetkilileri, 2. Hatay Kitap Fuarı’nda ücretsiz olarak sunulacak servis imkanı ile katılmalarını ve kitap alabilmelerini sağlayacak.

2. Hatay Kitap Fuarı Başlıyor

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi Halk Günleri Devam Ediyor
Sonraki İçerikTürkiye Erken Seçime Gidiyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.