ARSUZ KAYMAKAMLIĞI SPORUN GÜCÜ PROJESİ

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca sunulan imkanlar kapsamında yapılan başvuru neticesinde Kaymakamlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüz destekleriyle Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü adına sunulan ve kabul olan Sporun Gücü Projesi kapsamında futbol ,basketbol, voleybol ,tenis ve badminton branşlarında kurulan takımlara okullarında ve kulüp kapsamında faaliyet gösteren sporculara malzeme dağıtımı yapıldı.

Kaymakam SARI Proje kapsamında çeşitli sportif etkinliklerin ve turnuvaların olduğunu, piknik ve gezi gibi çeşitli sosyal etkinliklerin de bulunduğunu , aynı zamanda bir okulun bahçesine de basketbol ve voleybol sahasının yapılacağını da belirterek kulüp yetkilileri ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek ,bu tür projelerin yapımına devam edileceğini, proje başvurusu kabul eden her yere mutlaka proje sunulacağını ifade ederek yeni bir ilçe olan Arsuz’da eksiklerinin çok olduğunu, bu nedenle her türlü kaynağa başvuracaklarını ifade etti.

ARSUZ KAYMAKAMLIĞI SPORUN GÜCÜ PROJESİ ARSUZ KAYMAKAMLIĞI SPORUN GÜCÜ PROJESİ

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.