Dörtyol’da 4600 litre atık yağ ele geçirildi

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünce; Halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülmektedir.

► Kaçakçılığın önlenmesi, kaçakçılık yapan şahısların yakalanması, kaçak malzemelerin piyasaya sürülmeden ele geçirilmesi amacıyla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerince geniş kapsamlı bir operasyon gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu operasyon kapsamında; Yeniyurt Ek Hizmet Binası yanı numarası olmayan tek katlı betonarme işyeri Dörtyol/HATAY adresinde H.B. ve M.Y. isimli şahısların bahse konu adreste atık yağ depoladıkları, bu atık yağları yakıt haline dönüştürmek suretiyle piyasaya satışa arz ettikleri bilgisi edinilerek, 04.04.2018 günü Gecikmesinde Sakınca Bulunan Hal kapsamında alınan arama kararı doğrultusunda 4600 litre atık yağ ele geçirilmiş olup, olayın şüphelileri H.B. ve M.Y. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Konu ile ilgili hususlar Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bildirilmiş olup, adli süreç devam etmektedir.

Dörtyol’da 4600 litre atık yağ ele geçirildi Dörtyol’da 4600 litre atık yağ ele geçirildi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.