Çelik-İş Sendikası yönetimi İsdemir İşçileri ile yemekte buluştu

Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Genel Mali sekreter Bayram Altun, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve Genel Merkez yöneticileri, İsdemir Tesislerinde incelemelerde bulunduktan sonra işçiler ile birlikte öğle yemeği yediler.
İSDEMİR Genel Müdürü Toker Özcan ve Çelik İş Sendikası Genel merkez yöneticileri Çelikhane Yemekhanesinde işçilerle karavana yediler. İsdemir’de yetkili Sendika konumuna gelen Çelik-İş Sendikasının üyeleri emekçi işçiler, İSDEMİR Genel müdürü Toker Özcan ve Çelik-İş Sendikası Genel Merkez yöneticileri ile bir arada olmanın onuru ile yemeklerini yediler. Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve Genel Merkez yöneticileri, işçilerle hem yemek yediler hem de sohbet ettiler.

Çelik-İş Sendikası yönetimi İsdemir İşçileri ile yemekte buluştu Çelik-İş Sendikası yönetimi İsdemir İşçileri ile yemekte buluştu Çelik-İş Sendikası yönetimi İsdemir İşçileri ile yemekte buluştu Çelik-İş Sendikası yönetimi İsdemir İşçileri ile yemekte buluştu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.