İskenderun’da Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde genel temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler kentin en işlek caddelerinden biri olan Fener Caddesinde genel temizlik uygulaması yaptı.

Başkan Seyfi Dingil, mahalle sakinleri ve muhtarlardan gelen talepleri değerlendirerek gereksinim duyulan bölgelerde genel temizlik çalışma takvimi oluşturduklarını söyledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Seyfi Dingil, “Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz rutin temizlik işlerinin yanı sıra farklı noktalarda temizlik uygulamaları yapıyor. Muhtarlarımızın istekleri vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yapılan uygulamalarda mahallelerde bulunan ağaçlar budaması, çevreye başıboş bırakılan atıklar temizlenmesi, yolların araçlarla temizlenmesi gibi buna benzer birçok hizmet yapılıyor” dedi.

Hedeflerinin daha temiz bir İskenderun olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil, “Temiz bir çevre konusunda her vatandaşımıza büyük görevler düşüyor. En iyi temizlik kirletmemektir. Çevre konusunda göreve geldiğimiz günden bugüne kadar çok hassas davranıyoruz. Belediyemizin sorumluluk sahası içerisinde 7/24 halkımıza hizmet veriyoruz. Bu uygulamalarımız rutin ve periyodik bir şekilde belli bir program dahilinde devam edecek” diye konuştu.

İskenderun’da Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor İskenderun’da Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Önceki İçerikCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay’da
Sonraki İçerikAK Parti Hatay İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.