A Haber spikeri Hilal Özdemir ve Milli Kaleci Volkan Babacan İskenderun’da

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, A Haber spikeri Hilal Özdemir ve Milli Kaleci Volkan Babacan’ı İskenderun’da konuk etti.
İskenderun Yelken Kulübünde konukları ile bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili’de eşlik etti.
A Haberin bölgede önem yayınlar yaptığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Özellikle Afrin Zeytin Dalı operasyonun başlamasının ardından A Haber bölgede anlık gelişmeleri halkımıza aktardı. Bu konuda A Haber sunucusu Hilal Özdemir’de önemli programlar ve aktarımlar yaptı. Kendisine başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. Milli kalecimiz Volkan Babacan’da çok kaliteli beyefendi bir sporcumuz ”dedi.
Konuklarına İskenderun hakkında bilgilerde verdiklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Konuklarımız İskenderun’u çok beğendi. Kendilerine kentimiz hakkında genel bilgilerde verdik. Gündemdeki gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. İskenderun’a geldikleri için konuklarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
A Haber spikeri Hilal Özdemir ve Milli Kaleci Volkan Babacan ise İskenderun’da çok sıcak bir şekilde karşılandıklarını belirterek çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dilediler.

A Haber spikeri Hilal Özdemir ve Milli Kaleci Volkan Babacan İskenderun’da

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.