İskenderun Körfez Musiki Derneği, Türk Sanat Müziği konseri verecek

Başkan Ali Haydar Demir

“Davetlilerimizin 31 Mart’taki konsere katılımlarını bekliyoruz”

İskenderun Körfez Musiki Derneği, Şef Mustafa Duran yönetiminde, İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda 31 Mart 2018 cumartesi günü saat 20.00 ‘da Türk Sanat Müziği (TSM) konseri verecek. Konser öncesi bir değerlendirme yapan İskenderun Körfez Musiki Derneği Başkanı Ali Haydar Demir

“Müziği gönül vermiş arkadaşlarımız aylardır bu konser için hazırlanıyorlar. Korumuz, solistlerimiz, çeşitli çalgı aletlerini kullanan derneğimiz üyesi müzik gönülleri, amatör ruhla, en güzel şekilde TSM Konserini gerçekleştirme gayretinde olacaklardır. Yönettiği konserlerde her daim beğeni toplayan Şef Mustafa Duran, bu konserimizde de öyle sanıyorum ki iyi performansıyla alkış almasını bilecektir. 2000 yılında kurulan, 2001 yılı itibarıyla üye kaydına başlayan derneğimiz de Türk Sanat Müziği haricinde, Türk Halk Müziği ve Halk Oyunları dalları mevcuttur. Geçen 18 yıl içinde bir dizi konser verdik. Türk Sanat Müziğinin değerli sanatçıları Zekai Tunca, Serap Kuzey, Yıldırım Bekçi ve Yaşar Özel gibi değerli sanatçılar ile konserler verdik. Yine TRT TSM Şefi Vedat Kaptan Yurdakul sanatçı Ayşe Taş ile konserler icra ettik.

Türk Sanat ve Türk Halk müziğine gönül veren, müzikseverlere, müziğe ilgisi olanlara hizmet vermenin onurunu yaşıyoruz. Müzik bir gönül ve sevgi işidir. Müziğe gönül verirseniz bir şekilde kendinizi müziğin içinde bulursunuz. 31 Mart 2018 tarihindeki konserimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyor, tüm davetlilerimize, dostlarımıza iyi konserler ve iyi seyirler diliyorum. Konserimizde onları tatmin edecek en güzel TSM parçaları arkadaşlarımızca seslendirilecek ve icra edilecektir. 31 Mart’taki böylesi güzel bir konsere tüm davetlilerimizin katılımlarını bekliyoruz” diye konuştu.

İskenderun Körfez Musiki Derneği, Türk Sanat Müziği konseri verecek

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.