Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Geylan Şirinyurt İlköğretim okulunda yaptırılan sınıfını inceledi

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, İskenderun ziyareti kapsamında Denizciler Şirinyurt İlköğretim Okulunu da ziyaret etti. İskenderun’da eğitim öğretimin yanı sıra sosyal faaliyetlerle de başarıdan başarıya koşan Şirinyurt İlköğretim Okulu müdür ve öğretmenleri Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ı kapıda karşıladı. Şirinyurt Müdür ve öğretmenleri ile görüşme imkanı buldu. Şirinyurt İlköğretim Okulunda Şehit İlker Acar anısına yaptırılan Zeka oyunları sınıfını da ziyaret eden Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Geylan, Zeka oyunları sınıfının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Ziyarette Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundular.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Geylan Şirinyurt İlköğretim okulunda yaptırılan sınıfını inceledi Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Geylan Şirinyurt İlköğretim okulunda yaptırılan sınıfını inceledi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.