Başkan Savaş’tan Kınama Mesajı

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Afrin’de teröristlerin kaçarken tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu, Antakyalı Piyade Sözleşmeli Er Hasan Kadir Demiral’ın şehit edildiği saldırı için kınama mesajı yayımladı.

Başkan Savaş mesajında, “ Hemşehrimiz Hasan Kadir Demiral’ın şehadet haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Zeytin Dalı Harekatı’nda sınır güvenliğimiz için çetin bir mücadele veren ve Afrin’de eli kanlı terör örgütlerine geçit vermeyen askerlerimiz, devletimizin ve ordumuzun gücünü bir kez daha göstermiştir. Birliğimize ve gücümüze tahammül edemeyen terör örgütlerinin düzenlediği hain saldırılar ebediyete kadar amacına ulaşamayacaktır. Şer odaklarının gerçekleştirdiği hain saldırıyı kınıyor ve saldırıda şehit olan hemşehrimiz Kadir Demiral’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Önceki İçerikŞehidin Var Hatay
Sonraki İçerikBelen Belediyesinden Anlamlı Destek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.