Denizciler Karma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulunda Hüseyin Sönmez Güven tazeledi

Denizciler Karma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu esnafların yoğun katılımı ile gerçekleşirken, Hüseyin Sönmez Güven tazeledi.
Tek liste halinde gidilen seçimler İskenderun Belediyesi Denizciler Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirilirken, esnaflara Türk bayrağı dağıtıldı.
İskenderun Denizciler mahallesi ile civar mahallelerinde hizmet yapan ve 391 aktif üyeden oluşan Kooperatif, yeni yönetimini belirledi.

Divanın oluşması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasını müteakiben, 2014, 2015, 2016, 2017 yılları Yönetim Kurulu faaliyet raporları, Denetim Kurulu raporları, Bilânço, Gelir ve Gider hesaplarının okundu, oylamaya sunularak kabul edildi.

Yeni dönem çalışma programı aktarılarak, 2018 yılı tahmini bütçesi, kuruluş amacını gerçekleştirmeye yönelik gayrimenkul ve menkul alım ve satımı ile gayri menkul karşılığında ödünç para alınması için yönetim kuruluna yetki verilmesi, kurulmuş veya kurulacak şirketlere ve kooperatiflere iştirak edilmesi, kooperatif bünyesinde istihdam edilen 1 çalışan sayısının 2’ye çıkarılması, uyulması zorunlu mesleki kararların alınması, üyelerin üniversitede okuyan öğrencilerine yıllık bir defaya mahsus 1000 TL burs verilmesi gibi konular görüşülerek oylandı ve kabul edildi.

Divan Başkanı Uğur Fırat tarafından kooperatif yönetimine tek listenin adaylığı açıklandı ve Başkan adayı Hüseyin SÖNMEZ’e söz verildi.

Başkan adayı Hüseyin SÖNMEZ, öncelikle 18 Mart Çanakkale ve Afrin zaferilerini kutladı, tüm şehitlerimiz için Allah’tan rahmet dileğinde bulundu.

Başkan adayı SÖNMEZ, müteakip dönem için AK Parti Hatay Milletvekili Orhan KARASAYAR’ın desteği ve Halkbank Genel Merkezi ile yaptıkları girişimler sonucunda İskenderun’un en büyük mahallesi olan Denizciler Mahallesi’ne HALKBANK ŞUBESİ kurulması sözünü aldıklarını müjdeledi.

Denizciler Karma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kuruluna katılan İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat ve Esnaf Oda Başkanları Sönmez’e yeni dönemde yeni görevlerinde başarılar dileyerek tebrik ettiler.

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi ve üyeler oylamaya yoğun ilgi göstererek, yeni yönetim için sandık başına gittiler.

Esnafa Türk Bayrağı dağıtılması ve tebriklerin ardından Genel Kurul sona erdi.

Denizciler Karma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulunda Hüseyin Sönmez Güven tazeledi Denizciler Karma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulunda Hüseyin Sönmez Güven tazeledi Denizciler Karma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulunda Hüseyin Sönmez Güven tazeledi

Önceki İçerikArsuz’da 18 Mart Töreni
Sonraki İçerik18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri Düzenlendi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.