İskenderun’da Nükhet Duru Fırtına Gibi Esti

İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nın (İGEV) ev sahipliğinde, Asi Medya Organizasyon farkıyla, ünlü sanatçı Nükhet Duru, ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ isimli müzikal kabaresi ile İskenderun’da hayranlarıyla buluştu. Nükhet Duru canlı sahne performansıyla resmen fırtına gibi esti.
İskenderun Teknik Üniversitesi Mustafa Yazıcı Konservatuar salonunda gerçekleşen konsere gelen davetliler, duayen sanatçı Nükhet Duru’nun samimi, sempatik tavırları, hoş sohbeti ve pozitif enerjisiyle muhteşem bir geceye tanıklık ettiler.
Açılış konuşmasında davetlilere hoş geldiniz diyerek katkılarından dolayı teşekkür eden İGEV dönem başkanı Şefik Uyar, Bu tür sosyal etkinliklerle birlik ve beraberliğe katkı sunmaya, moral, motivasyon ve güç birliği oluşturmaya gayret gösterdiklerini belirterek şöyle dedi; “Mehmetçiklerimizin Zaferle, başarıyla, sağ salim evlerine dönmelerini yürekten diliyoruz. Başta Ulu önder Atatürk’ün, Vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Anılarının önünde şükran ve saygıyla eğiliyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz.”
Sahneden İskenderun’a olan hayranlığını izleyenleriyle paylaşan güzel sanatçı Nükhet Duru, İGEV’e de övgüler yağdırarak; “Bizleri buluşturmaya vesile olan İGEV yöneticilerine özellikle teşekkür ediyorum. Zira onlar Atatürk Gençliğine destek vererek kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Onları kutluyorum. Sizler de bu kutsal göreve katkıda bulunuyorsunuz şu an. Ülkenin aydınlık geleceğinin temel taşları olan gençlerimizin eğitimine destek veren herkese teşekkür ediyorum. Hatta ellerinden öpüyorum” dedi ve salondan adeta alkış tufanı koptu.

Çağdaş Türk Müziğinin en güçlü yorumcularından biri olan güzel sanatçı Nükhet Duru, sahnede sergilediği muhteşem canlı performansı ile izleyenleri bir kez daha kendine hayran bıraktı.
40 yılı aşkın bir süredir müzik kariyerinde Türk Pop Müziği’ne damgasını vuran sahnelerin eskimeyen yıldızı, sahnede geniş repertuarındaki eserleri canlı performansla seslendirirken, sohbet ve esprileriyle de hayranlarıyla olan gönül köprüsünü süslemeyi ihmal etmedi.
Nükhet Duru, İki bölüm halinde gerçekleşen konser/kabare boyunca Yaklaşık 3 saat sahnede kaldı. Yaşadıklarından bazı ilginç kesitleri, anılarını, sahneleri, heyecanlarını esprili bir dille paylaşarak izleyenleri neşelendiren sanatçı, 80’li ve 90’lı yılların popüler şarkılarından günümüze kadar uzanan geniş bir müzik yolculuğuna imza attı.
Keyifli ve neşeli bir ortamda gerçekleşen etkinliğin ardından İGEV dönem başkanı Şefik Uyar, ünlü sanatçıya teşekkür ederek anı plaketini takdim etti. Yönetim kurulu üyeleri de sahneye çıkarak Nükhet Duru ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

İskenderun’da Nükhet Duru Fırtına Gibi Esti İskenderun’da Nükhet Duru Fırtına Gibi Esti İskenderun’da Nükhet Duru Fırtına Gibi Esti İskenderun’da Nükhet Duru Fırtına Gibi Esti

Önceki İçerikÇelik-İş Sendikası İskenderun Şube yönetimi Kaymakam Soytürk’ü ziyaret etti
Sonraki İçerikCumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan 1 Nisan’da Hatay’da
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.