Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan 1 Nisan’da Hatay’da

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacağız” dedi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe teşkilatında AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler’in katılımı ile düzenlenen 1 Nisan’da yapılacak olan AK Parti İl Kongresi ile ilgili değerlendirme toplantısına katıldı.
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Bestami Bilgili, “Milletin adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Kongresine katılmak üzere Hatay’a geliyor. Bu konunda çalışmalarımız sürüyor. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacağız” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yaptığı açıklamada,” Cumhurbaşkanımızı Hatay’a yakışır bir şekilde karşılayacağız. İnanıyoruz ki tüm hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımızı bağrına basacak” şeklinde konuştu.
AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler ise Hatay genelinde ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulunduklarını belirterek,” Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 1 Nisan 2018 Pazar günü inşallah ilimize geliyor. Cumhurbaşkanımız Antakya Kapalı spor salonunda değerli halkımıza ve partililerimize hitap edecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Hatay’a ağırlayacak olmanın gururunu ve onurunu bir kez daha hep birlikte yaşayacağız “diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan 1 Nisan’da Hatay’da Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan 1 Nisan’da Hatay’da Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan 1 Nisan’da Hatay’da

Önceki İçerikİskenderun’da Nükhet Duru Fırtına Gibi Esti
Sonraki İçerikTadınızı ‘Tuz’la Kaçırmayın
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.