Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube yönetimi Kaymakam Soytürk’ü ziyaret etti

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu üyeleri Mazbatayı aldıktan sonra göreve hızlı başladı.
Çelik işçisinin her zaman yanında olan, Güngör ve ekibi, sendika binasında yaptığı ilk yönetim kurulu toplantısının ardından çalışmalara hızlı bir şekilde başladı. Göreve geldikleri günden bu yana Sendikanın üye sayısını hızla arttıran ve bölgedeki çok sayıda fabrikalarda yetkili duruma gelen Çelik-İş Sendikası üye sayılarını arttırmak için yoğun bir şekilde çalışıyor. En son İsdemir’de yetkili sendika konumuna gelen Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesinin genç ve dinamik Başkan Mehmet Güngör ve yönetim kurulu üyeleri, Genel kurul sonrası İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Çelik-İş yönetimine başarılar diledi. Çelik-İş Sendikasında önemli bir sorumluluk aldıklarını belirten Güngör, “Bu sorumluluk bilinci ile var gücümüzle çalışacağız” dedi. Ziyaretin anısına Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör Kaymakam Recep Soytürk’e plaket takdim etti.

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube yönetimi Kaymakam Soytürk’ü ziyaret etti Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube yönetimi Kaymakam Soytürk’ü ziyaret etti

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi Esnafa Türk Bayrağı Dağıttı
Sonraki İçerikİskenderun’da Nükhet Duru Fırtına Gibi Esti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.