Arsuz Ve İskenderun Hatsu Tesislerine Zarar Verildi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), İskenderun ve Arsuz ilçesindeki 2 tesiste kablo hırsızlığı yaşandığını ve tesisin durmasına neden olacak şekilde yangın meydana geldiğini duyurdu.

İskenderun ile Arsuz ilçelerinde kanalizasyon ve içmesuyu hatlarının iletimini sağlayan iki tesiste hırsızlık yaşandığını ve hırsızlık sırasında çıkan yangın ile büyük bir zarara yol açtığını belirten Genel Müdürlük, kimliği belirsiz kişiler tarafından verilen zarar sonrasında iki tesisin kullanılmaz hale geldiğini aktardı.

İskenderun ilçesi Denizciler Mahallesi’nde Kanalizasyon hatlarının arıtma tesisine iletilmesini sağlayan tesisin panolarındaki ve enerji nakil hattındaki kabloların kesilerek çalındığı bilgisini ileten HATSU, Arsuz ilçesi Kışla Mahallesi’nde ise dağdan gelen içmesuyunun temiz bir şekilde mahalleye iletilmesini sağlayan içmesuyu deposundaki elektrik panosunun kablolarının çalınması sırasında oluşan kısa devre sonucu çıkan yangında kullanılmaz hale geldiğini açıkladı.

İdare, tesislere yapılan saldırı ve hırsızlık vakalarını yapan kimseleri kamuoyunun takdirine bırakarak verilen zararın onarım yapıldıktan sonra eski haline getirileceğini bildirdi.

Arsuz Ve İskenderun Hatsu Tesislerine Zarar Verildi Arsuz Ve İskenderun Hatsu Tesislerine Zarar Verildi Arsuz Ve İskenderun Hatsu Tesislerine Zarar Verildi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.