Sağlık İçin Pedalla

İSTE Bisiklet Topluluğu Yeşilay Haftası’nda 37 il ve 4 ülkede sağlıklı yaşam için farkındalık oluşturmak adına eş zamanlı olarak planlanan bisiklet turlarından birini İskenderun’da gerçekleştirdi. İskenderun Teknik Üniversitesi Merkez Kampüs’ten başlayan bisiklet turu, topluluk öğrencilerinin katılımıyla Arsuz’a kadar sürdü. Aynı istikametten geri dönerek İSTE Merkez Kampüste sonlandırılan tur 14 kişilik bir ekip ile gerçekleştirildi.

İSTE Bisiklet Topluluğu Üyesi İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi 1. sınıf öğrencisi Yasin AVCI; “Biz, İSTE Bisiklet Topluluğu öğrencileri olarak ‘Sağlık İçin Pedalla’ sloganımızla, Yeşilay Haftası’nı da göz önünde bulundurarak bu turu yapmaya karar verdik. Bu anlamlı hafta sebebiyle sağlıklı ve kaliteli bir hayat için, zararlı alışkanlıklardan uzak durabilmek için öğrenci arkadaşlarımızın ilgisini de çekmek adına Bisiklet Topluluğu olarak hep birlikte Arsuz’a kadar pedal çevirdik. Yolda yorulduk, yer yer molalar verdik. Yeşilay Haftasının anlamı ve önemi üzerine sohbetler yaptık. Okulumuzun sadece bilim ve teknoloji üstüne eğitim vermediğinin, sağlık ve spor alanında da bizi eğittiğinin bir kez daha farkına vardık. İSTE’li olduğumuz için ne kadar şanslı olduğumuzu dile getirdik. Ve turumuzu bitirip sağ salim okulumuza geri döndük. Okulumuza bize sunulan imkânlar için teşekkür ederiz” dedi.

Sağlık İçin Pedalla Sağlık İçin Pedalla

Önceki İçerikÇelik-İş Sendikasında Güngör Şube Başkanı oldu
Sonraki İçerikİTSO Tarafından Yürütülen SODES Projesi Mülakatları Gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.