Arsuz 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı

Tüm yurtta çeşitli etkinliklerle anılan 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Arsuz’da Nuran Yılmaz Mesleki ve Teknik Lisesi ev sahipliğinde İkem Kolejinde düzenlendi.

Törende İstiklal Marşının Kabulü, Mehmet Akif’in hayatı, kişiliği, karakterine ve Kurtuluş Savaşına dair çeşitli canlandırmalara, şiirlere yer verilirken program sonunda günün anısına düzenlenmiş olan yarışmalarda başarıya girenlere ödül verildi. Ayrıca program öncesi iArsuz’da yeni oluşturulan Mehteran Takımınca okul girişinde ilk defa marşlar seslendirildi.

Törene Kaymakam Musa SARI , eşi Emine SARI , Garnizon Komutanı Cengiz ÇOBAN , Belediye Başkan V Ali YAVUZ , Emniyet Müdürü Halil KARABACAK , Jandarma Komutan V Tahir ŞENSOY , Siyasi ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri , Kurum Müdürleri , Okul Müdürleri , Öğretmenler , öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Arsuz 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Arsuz 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Arsuz 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Arsuz 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Arsuz 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı

Önceki İçerikİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil: Toki’den Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olun
Sonraki İçerikHatay Havalimanı’nda 98.711 Yolcuya Hizmet Verildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.