İTSO’da Vergi Dairesi çalışanlarına yönelik İş Sağlığı ve İş Güvenliği semineri düzendi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında Vergi Dairesi çalışanlarına yönelik ‘iş sağlığı ve İş Güvenliği “semineri düzenlendi.
İş Sağlığı ve İş Güvenliği Uzmanları Dr.Ufuk Yılmaz ve Gökhan Koç tarafından verilen seminerde iş yerlerinde çalışanların kazalara karşı alacakları önlemler ve kazaların en aza indirilmesi için yapılaması gerekenler görsellerle anlatıldı.
İş Sağlığı ve İş Güvenliği Uzmanı Gökhan Koç, “İş kazalarının oluşma nedenleri arasında bilgisizlik, işe uyumsuzluk, tehlikeyi önemsememe, tedbirsizlik, Bakım yetersizliği, disiplinsizlik, işi ciddiye almama ve Moral Bozukluğu önemli etkenlerdir. İstenmeyen bir olayın iş yerinde veya işin yürütülmesi esnasında gerçekleşen olumsuz olaylara iş kazası diyoruz. İş Yerlerinde iş kazaların önlenmesi ve kazaları en aza indirebilmek için Güvenli çalışma ortamı, güvenli makine ve ekipmanlar, iş güvenliği bilinci ve emniyetli çalışma temel amaçlar arasında yer almaktadır. Burada amaç çalışanları korumak, üretimin güvenliğini sağlamak ve işletmenin güvenliğini sağlamaktır. İş Güvenliğinin Temel ilkesi ise, güvensiz şartları ortadan kaldırmak, tehlikeli davranışları önlemektir” şeklinde bilgiler verdi.
İTSO’da Vergi Dairesi çalışanlarına yönelik düzenlenen İş Sağlığı ve İş Güvenliği seminerine Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Hatem Uğurlu, Akdeniz Veri Dairesi müdürü Meltem Belen, Akdeniz Vergi Dairesi müdür yardımcısı Suat Gürler, Asım Gündüz Vergi Dairesi müdür yardımcısı Tülay Gürler ve Vergi Dairesi çalışanları katıldılar.

İTSO’da Vergi Dairesi çalışanlarına yönelik İş Sağlığı ve İş Güvenliği semineri düzendi İTSO’da Vergi Dairesi çalışanlarına yönelik İş Sağlığı ve İş Güvenliği semineri düzendi İTSO’da Vergi Dairesi çalışanlarına yönelik İş Sağlığı ve İş Güvenliği semineri düzendi

Önceki İçerikİTSO’da Girişimcilere yönelik KOSGEB İş Planı Yazma Eğitimi Gerçekleştirildi
Sonraki İçerik‘Kadınlar Önceliğimizdir’ projesi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.