Hatay Büyükşehir Itb Berlin 2018 Uluslararası Turizm Fuarı’nda

Dünya’nın en büyük turizm fuarı olma özelliğini taşıyan, ITB Berlin 2018 Uluslararası Turizm Fuarı’nın bu yıl 52’ncisi düzenliyor.
Fuar, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in katılımıyla kapılarını sektör temsilcilerine açtı.
07-11 Mart 2018 tarihleri arasında Almanya Berlin Messedamm Uluslararası Turizm Borsası’nda yapılan fuarda, Hatay Büyükşehir Belediyesi bölgemizi temsil etmek için yerini aldı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, fuarın açılış programı kapsamında HBB standını ziyaret etti.
Fuarın ilk gününde düzenlenen resepsiyon ile Berlin Büyükelçisi Ali Kemal Aydın’ın ev sahipliğinde Türk katılımcıların yurtdışı ziyaretine verilen destek de tamamlandı.
Fuarda Hatay Büyükşehir Belediyesi, turizm sektörü temsilcilerine, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarına ve yerli-yabancı ziyaretçilere ev sahipliği yapacakları Medeniyetler Bahçesi temalı “EXPO 2021 Hatay”ı tanıtarak , bölgeyi uluslararası arenada temsil etti.
Hatay Büyükşehir Belediyesinin ikinci büyük atılımı ile UNESCO Gastronomi Yaratıcı Şehirler Ağına katılan Hatay, gastronomi turizmindeki potansiyelini tanıtma fırsatı yakaladı. Fuarda, Hatay mutfak kültürünün eşsiz lezzetleri uluslararası platformda sergilendi.
Kültürel ve turistik zenginliklerin ön plana çıkarıldığı Almanca, İngilizce, Arapça dillerinde hazırlanan dokümanlar ile dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine Hatay’ın tanıtımı yapıldı.

Hatay’ın kültürel değerlerini ve önemli projelerini tanıtmak için dünyadaki en doğru adres olan ITB Berlin 2018 Uluslararası Turizm Fuarı’nda, EXPO 2021 ve gastronomi kenti seçilmek gibi iki büyük adıma imza atan Hatay Büyükşehir Belediyesi standı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Hatay Büyükşehir Itb Berlin 2018 Uluslararası Turizm Fuarı’nda Hatay Büyükşehir Itb Berlin 2018 Uluslararası Turizm Fuarı’nda Hatay Büyükşehir Itb Berlin 2018 Uluslararası Turizm Fuarı’nda Hatay Büyükşehir Itb Berlin 2018 Uluslararası Turizm Fuarı’nda

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.