Ekonomi ve İş Dünyası Komisyon Başkanı Ulutaş, iş, Sanat ve siyaset ile Başarı çıtasını yükseltiyor

Üç Kuşak Üç Resim, Nine, Anne ve kızının resimleri Park Forbeste sergilendi
Ak Parti İskenderun İlçe Başkan yardımcısı, KADEM Ekonomi ve İş Dünyası Komisyon Başkanı Pakize Ulutaş, İş dünyası ve siyasetteki başarısını sanata dönüştürüyor. Boş zamanlarında resim yapmayı çok seven Ulutaş, fırçasından damlayan boyalarla hayal gücünü resme ediyor. Yağlı ve Guaj boyanın yanı sıra kara kalem çalışmasını da başarı ile yapan Ulutaş, annesinden öğrendiği resimleri kızına da öğretiyor.

Ak Parti İskenderun İlçe Başkan yardımcısı, KADEM Ekonomi ve İş Dünyası Komisyon Başkanı Pakize Ulutaş, iş sanat ve siyaseti birlikte yürüterek, başarı grafiğini her geçen gün arttırıyor.
Üç nesil üç kuşak resim çalışması ile Park Forbeste açılan Resim sergisinde resimlerini sergileme imkanı buldu. Ulutaş’ın Üç nesil üç kuşak resimleri ise sergide adeta ilgi odağı oldu, Nine, Anne ve torunun yapmış oldukları resimler de sergide büyük beğeni topladı. Ak Parti İskenderun İlçe Başkan yardımcısı, KADEM Ekonomi ve İş Dünyası Komisyon Başkanı Pakize Ulutaş sergide yaptığı açıklamasında; “Bu sergide Üç Kuşak üç resim çalışması gerçekleştirdik. Bizler ailecek resim yapıyoruz. Bu resim tutkusu Annem Asiye Ulutaş’a ondan bana ve benden de kızım Elif Cemre Ulutaş Kurtul’a geçti. Bu günde resimlerimizde üç kuşak üç resim vurgusu yapmak istedik. Sergimize katılan ve destek veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Ekonomi ve İş Dünyası Komisyon Başkanı Ulutaş, iş, Sanat ve siyaset ile Başarı çıtasını yükseltiyor Ekonomi ve İş Dünyası Komisyon Başkanı Ulutaş, iş, Sanat ve siyaset ile Başarı çıtasını yükseltiyor Ekonomi ve İş Dünyası Komisyon Başkanı Ulutaş, iş, Sanat ve siyaset ile Başarı çıtasını yükseltiyor

Ekonomi ve İş Dünyası Komisyon Başkanı Ulutaş, iş, Sanat ve siyaset ile Başarı çıtasını yükseltiyor Ekonomi ve İş Dünyası Komisyon Başkanı Ulutaş, iş, Sanat ve siyaset ile Başarı çıtasını yükseltiyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.