Belen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Etkinlikleri

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hazırlanan programlara; Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir ŞAHAN ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet AKÇE ile birlikte katıldı.

Halk Eğitim Merkezinin Karapelit Mahallesinde Kadınlara yönelik kursların düzenlediği derslikler ile Derebahçe Mahallesinde bulunan SODES kapsamında açılan Belen Kadın Toplum Merkezi ziyaret edilerek, el emeği göz nuru ürünlerin üretildiği kurslar ziyaret edildi. Kursiyerlerle sohbet edilerek ürünler hakkında bilgiler alındı.

Kaymakam AYDIN; sevginin, şefkatin, fedakarlık ve feragatin timsali olan kadınlarımızın toplumsal, sosyal ve ekonomik yaşamımızın en temel taşları olduğunu, toplumun yapısını güçlendirip, şekillendiren aile birliğinin ve iş yaşamının en önemli unsuru olduklarını, burada da kadınlarımızın neler yapabileceğini bir kez daha gördüklerini ve bu vesileyle de bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutladığını belirtti.

Belen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Etkinlikleri Belen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Etkinlikleri Belen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Etkinlikleri

Önceki İçerikArsuz’un Prestij Projesi Tanıtıldı
Sonraki İçerikKadın Cinayetleri ve İstismarlarına Karşı Kadınlar Kol Kola Yürüdüler
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.