İskenderun Kaymakamlığınca Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı Gerçekleşti

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 81 İl Valiliğine gönderdiği genelge ile bu genelge doğrultusunda Hatay Valiliğimizce verilen talimat gereğince; İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk başkanlığında “Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı” icra edildi.

İskenderun Denizciler Gübretaş Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda; İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Haytaz, Okul İdarecileri, Okul Aile Birliği Başkanları ve Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç hazır bulundu.

İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Haytaz ve Denizciler Gübretaş Ortaokulu Müdürü Adem Kesik ile diğer okul idarecileri tarafından okul girişinde karşılanan Kaymakam Soytürk, okul binasında yaptığı incelemenin ardından toplantı salonuna geçerek, okul idarecileri ve okul aile birliği başkanları ile bir araya geldi.

İlk olarak toplantıya ev sahipliği yapan Denizciler Gübretaş Ortaokulu Müdürü Adem Kesik tarafından okulun genel durumu ve eğitim hizmeti hakkında bilgi aktarımı yapılmasının akabinde, Denizciler Mahallesinde bulunan diğer okulların idarecileri tarafından da bilgi aktarımı yapılarak, çok yönlü bir değerlendirme yapıldı.

Başarı elde etmenin altın kuralları olduğunun altını çizerek sözlerine başlayan Kaymakam Soytürk; “Herkes kadar çalışırsak herkes gibi oluruz. Herkesin çalıştığından fazla çalışmalıyız ki herkesten farklı olup, fark yaratabilelim” şeklindeki konuşmasıyla dikkat çekerek, hiçbir başarının tesadüf olmadığını ve her başarının arkasında sistemli bir çalışma disiplini olduğunu sözlerine ekledi.

Eğitim de çıtayı yükseltmek ve başarı ortalamasında daha üst seviyelere ulaşmak için neler yapılabileceği hakkında okul idarecileri ve eğitimciler ile çözüm odaklı görüşme yapan Kaymakam Soytürk, eğitime olan hassasiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Toplantının sona ermesinin ardından, Denizciler Gübretaş Ortaokulu öğrencileri tarafından yapılan Çanakkale ruhu ile 15 Temmuz ruhunun resmedildiği tablo Okul Müdürü Adem Kesik tarafından Kaymakam Recep Soytürk’e takdim edildi.

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.