İTSO Yönetimi Afrin Şehidi, Gökçe’nin cenazesine katıldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, Suriyen’nin Afrin bölgesindeki PYD-YPG/PKK ve DEAŞ’lı teröristlere yönelik sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Ozan Gökçe’nin cenazesinde hazır bulundular.
Suriyen’nin Afrin bölgesindeki PYD-YPG/PKK ve DEAŞ’lı teröristlere yönelik sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Ozan Gökçe’nin cenazesi memleketi olan Hatay’ın Payas ilçesinde dualarla toprağa verildi.
Payas Asri Mezarlığı’na binlerce kişi ellerinde Türk bayrakları ile akın ederek şehitlerini yalnız bırakmadılar. Şehitlik Cami’nde düzenlenen törene Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Hatay Valisi Erdal Ata, protokol üyeleri İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyesi M.Ali Bulut, şehidin ailesi ve binlerce halk topluluğu katıldı.
İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ve İTSO Meclis üyesi M.Ali Bulut, cenaze defnedilmesinin ardından. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Ozan Gökçe’nin ailesine taziyelerini ileterek, baş sağlığı dilediler.

İTSO Yönetimi Afrin Şehidi, Gökçe’nin cenazesine katıldı İTSO Yönetimi Afrin Şehidi, Gökçe’nin cenazesine katıldı İTSO Yönetimi Afrin Şehidi, Gökçe’nin cenazesine katıldı İTSO Yönetimi Afrin Şehidi, Gökçe’nin cenazesine katıldı

Önceki İçerikVatan Evlatlarına Bin Selam Olsun
Sonraki İçerikİTSO’da Müşteri ilişkileri yönetimi semineri yoğun ilgi gördü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.