Hatay’da ilk defa uluslararası bisiklet organizasyonu gerçekleşiyor

Konuyla ilgili ortak bir açıklama yapan Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Kutlu ve Hatay İl Temsilcisi Hasan Tahsin Bakan, geçen hafta Arsuz ve İskenderun ilçelerinde Türkiye Şampiyonası 1.etap kulüplerarası puanlı sezon açılış yarışmalarının yapıldığını ve bu yarışmalara Türkiye’nin çeşitli yörelerinden toplam 316 genç ve yıldız sporcunun katıldığını belirtti.

Yine Türkiye Bisiklet Federasyonu ve UCI (Uluslararası Bisiklet Birliği)’nin 2018 yılı faaliyet programında yer alan, “International Tour of Mediterranean – Uluslararası Akdeniz Bisiklet Turu”nun 02-04 Mart 2018 tarihlerinde Hatay-Adana-Mersin illerinde yapılacağını ve 198 km.lik 1.etap için 02 Mart Cuma günü saat 10:00’da Antakya Atatürk Caddesinden verilecek startın ardından yaklaşık 5 saat sonra Adana merkezinde biteceğini söyledi.
Kutlu ve Bakan yaptıkları ortak açıklamada; “Azerbaycan, Kazakistan, Rusya, Belarus, İran, Moğolistan, Ukrayna, Estonya, Özbekistan, Gürcistan, Eritre, Romanya ve Malezya gibi farklı ülkelerden yaklaşık 20 yabancı ve 4 Türk olmak üzere toplam 24 takım ve 175 sporcunun katılımı beklenen turun startına tüm bisiklet severleri ve sporsever Hataylıları bekliyoruz.” dedi.

Hatay’da ilk defa uluslararası bisiklet organizasyonu gerçekleşiyor

Önceki İçerikİskenderun’daki Depolara Kablosuz Haberleşme Sistemi Kuruluyor
Sonraki İçerikSağlık Personeline “Gebe Bilgilendirme Sınıfı” Eğitimi Verildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.