İskenderun’lu Yıldız Taekwondocular destan yazdı

İskenderun’lu Yıldız Taekwondocularr Antalya Kemer’de yine destan yazdı. Gençlik spor bakanlığın Olimpiyat alt yapısını oluşturmak amacı ile 23 / 25 şubat tarihleri arasında Antalya Kemer’de yapılan Anadolu Yıldızlar Taekvando şampiyonasında İskenderun belediyesi ve Özşampiyonlar Tekwondo spor kulübü dört sporcu ile bu önemli müsabakada yarışarak dörtte dört yaparak kalitelerini tekrar gösterdiler sporcularımızdan Belinay Yetkin Berfin Satılmış Helin Oral ve Mustafa Şahin Hatay il şampiyonasında Hatay şampiyonu olduktan sonra Antalya kemer de ilimizi temsil etmeye hak kazandılar sporcularımızın hepsi madalya kazanarak Mart ayında Adana da yapılacak olan yarı finallere gitmeye hak kazandılar Milli takım Antrenörü siyah kuşak 7. Olan olan Mehmet Korhan ve Fikret Korhan nezaretinde çalışmalarını yapan sporcular hedeflerinin İskenderun’u uluslar arası arenada en iyi temsil etmek olduklarını belirttiler.

İskenderun’lu Yıldız Taekwondocular destan yazdı İskenderun’lu Yıldız Taekwondocular destan yazdı İskenderun’lu Yıldız Taekwondocular destan yazdı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.