İyi Parti Hatay yönetimi İYİ Parti vizyonunu anlattı

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Çığ, Türk siyasi hayatında ne sağda, ne solda merkezde bir parti olarak yerini aldığını ifade ederek “Ülke bütünlüğü, Atatürk ilkeleri, vatan, bayrak ve üniter yapı kırmızı çizgimizdir” dedi.

İyi Parti Hatay il Başkanı Mustafa Çığ, İskenderun İlçe Başkanı Hakan Onfidan ve yönetimi, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda İYİ Parti vizyonunu anlattılar.

İskenderun İlçe Başkanı Hakan Önfidan, “İYİ Parti olarak çıktığımız bu yolda umut ediyoruz ki; üzerinde bulunduğumuz bu toprakların, bu ülkeyi daha yükseğe çıkartmak için arkadaşlarımızla gece gündüz mücadele etmeye devam edeceğiz. Hukukun üstünlüğünü ilkelerimizden bir tanesi olarak sayıyoruz” diye konuştu.

İskenderun’da 26 yıl önce İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptığını hatırlatan İyi parti il Başkanı Mustafa Çığ da “Tekrar burada sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. İyi Parti tüm Türkiye’de kurulum çalışmaları tamamlanmak üzere. Partimiz Merkez bir partidir. Ne sağdadır ne de soldadır, ne bir siyasi partinin devamı, ne de bir siyasi partinin benzeridir, n ede her hangi bir partinin hasmıdır. Sağdan da, soldan da gelen vatanseverlik duygusuyla bütünleşmiş, Bayraktan, Atatürk’ten yana oyan üniter yapıda olan bütün herkes İYİ Partinin içesinde siyaset yapabilir, kendini mutlu hissedebilir. Kimseyi ayrıştırmıyoruz, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Kindar bir nesil yetiştirmeyeceğiz. Birbirini seven, birbirini kucaklayan nesiller yetiştireceğiz” şeklinde konuştu.

 

İYİ Parti’nin vizyonuyla ilgili düşüncelerini de vurgulayan İl Başkanı Çığ şöyle devam etti: “Bizim Yunus Emre’miz, Mevlana’mız, Hacı Bektaş-ı Veli’miz var. Bu düşünürler, bu mutasavvıflar insan sevgisini ileri sürmüşler. Yaratılanı hoş görü, yaratandan ötürü diyor Yunus Emre. Birbirimizi seveceğiz, sayacağız birlik ve beraberlik içinde olacağız. Ülkenin bütünlüğü kırmızı çizgimizdir. Bayrağımızın vatanımızın bağımsızlığı, üniter yapı, Mustafa Kemal Atatürk ve onun kurduğu irade kırmızı çizgimizdir”dedi.

İyi Parti Hatay yönetimi İYİ Parti vizyonunu anlattı

 

Önceki İçerikTürk Eğitim-Sen üyelerinden Afrin Zeytindalı operasyonuna tam destek
Sonraki İçerikİSTE’de “Eğitimde Hayal Gücü ve Yaratıcılık” Konferansı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.