Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Kıldış Anaokulu Açıldı

Türk Kızılayının Ülke genelinde yaptığı “ 81 İle 81 Anaokulu Projesi” kapsamında Hatay Valiliği ve Kızılay arasında imzalanan protokol çerçevesinde yapılan Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Kıldış Anaokulu’nun açılışı, Başbakan Binali Yıldırım’ın Erzincan’dan video konferans ile iştiraki ve Hatay Valisi Erdal Ata ile beraberindekilerin İskenderun ilçesinden yaptığı canlı bağlantı ile gerçekleştirildi.

Bağışçılar ile Milli Eğitim Bakanlığının buluşturulduğunu ve herkesin sorumluluk üstlendiğini, böylece projenin hayata geçtiğini anlatan Başbakan Yıldırım, şu anda 25 inşaatın devam ettiğini, bugün de 12 açılışın gerçekleştirileceğini söyledi ve hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Toplu açılış törenine Hatay Valisi Sayın Erdal Ata’nın yanı sıra hayırsever Recep Atakaş, Şehidimizin babası İlyas Kıldış ve sehidimizin annesi, İSTE Rektörü Prof Dr. Türkay Dereli, İskenderun Deniz Üs Komutanı Albay Aykar Tekin, Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Güler, Türk Kızılayı İstanbul Şube Temsilcisi Murat Çalış, Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Açılış programı, Vali Ata ve beraberindekilerin Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Kıldış Anaokulu’nu gezmesi ve Başbakan Sayın Binali Yıldırım tarafından gönderilen hediye satranç takımlarının öğrencilere dağıtılması ile son buldu.

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Kıldış Anaokulu Açıldı Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Kıldış Anaokulu Açıldı Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Kıldış Anaokulu Açıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.