Kunduracılar Oda Başkanı Alkaya Güven tazeledi

İskenderun Kunduracılar Odası; 2018- 2021 dönemini kapsayan Genel Kurulunu yaparak Başkanlığına yeniden Mehmet Ergün Alkaya getirildi. 114 üyesi olan Odanın genel kurulunda tek aday olarak gidilen seçimde Başkan Alkaya, 54 oy aldı.

Faaliyet raporlarının oy birliği ile onaylandığı Genel Kurul ile İskenderun Kunduracılar Odası’nın yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Mehmet Hamdi Güler, Pervin Horuz Tümkaya, Zekeriya Kayıkçı, Yusuf Uçar, Hamza Göyce, Muhammet Bestami Güler.

Denetim kurulu ise Mustafa Kesikoğlu, Cuma Çoğalan, Zübeyde Tan’dan oluştu.

Oda olarak yapılan faaliyetlerin oy birliği ile onaylandığı Genel Kurul’da üyelere hitaben bir konuşma yapan İskenderun Kunduracılar Odası Başkanı Mehmet Ergün Alkaya, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu belirterek yapılacak faaliyet ve toplantılara tüm üyelerin katılımını beklediklerini ifade etti.

Tek liste ile gidilen Genel Kurulun Divan Başkanlığını Hatay Esnaf Odaları Başkan vekili ve İskenderun Esnaf ve Sanatkârları Odalar Birliği Başkanı Uğur Fırat, Divan Üyeliklerini ise İskenderun Radyo ve Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Musa Mert, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Abdulkadir Yardımcıoğlu yaptı.

İskenderun İlçe Seçim Kurulu Müdürü Hikmet Aksoy ve İskenderun’da faaliyet gösteren Oda Başkanları ve üyelerin hazır bulunduğu genel kurulda konuşan İskenderun Esnaf ve Sanatkârları Odalar Birliği Başkanı Uğur Fırat, yapılan genel kurulun hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak seçilen yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu.

Kunduracılar Oda Başkanı Alkaya Güven tazeledi Kunduracılar Oda Başkanı Alkaya Güven tazeledi

Önceki İçerik14 Şubat Sevgililer Günü’ne El Yapımı Sepetleriniz Hazır
Sonraki İçerikÖRNEK BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ; MİLLİ HALTERCİ NAZMİYE MURATLI
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.