Kasaplar Odası Başkanı Sert, 40 TL’nin altında et satılması kaliteyi düşürür

İskenderun Kasaplar Odası Başkanı Nevzat Sert, piyasada bazı kasapların 40 TL.nin altında et sattıklarına dikkat çekerek, bu şekilde satılan etlerin kalitesi düşeceği ve vatandaşlarımızın bu duruma riayet etmemeleri gerektiğine dikkat çekti.
İskenderun Kasaplar Odası Başkanı Nevzat Sert konu ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bazı kasap esnaflarımızın halkımıza et fiyatlarını 40 TL’nin altında satmalarından dolayı bir açıklama gereği duydum. Çünkü şu an mezbahanede yapılan yerli kesim büyükbaş Karkas eti 28 TL, yerli kesim küçükbaş et 33 TL olup, bu etler kemiksiz olarak vatandaşlarımıza yetişene kadar zaten işçilik, vergi, kira, kesim ücreti ve firesiyle vs. zaten hemen hemen 40 TL.ye maliyeti olmaktadır. Bunun altında satılan etlerin kanaatimce kalite altına düşmüş etlerdir. Bu duruma vatandaşlarımızın riayet etmemeleri rica olunur.”

Kasaplar Odası Başkanı Sert, 40 TL’nin altında et satılması kaliteyi düşürür Kasaplar Odası Başkanı Sert, 40 TL’nin altında et satılması kaliteyi düşürür

Önceki İçerikİskenderun Şehidini Sonsuzluğa Uğurladı
Sonraki İçerik14 Şubat Neden Sevgililer Günü Olmuştur?
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.