Türk Eğitim-Sen, “2 öğrencimizi kaybettiğimiz MYÜ Kavşağına Üst Geçit yapılmalı”

Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, geçtiğimiz yıl Meslek Yüksekokulu kavşağında meydana gelen ve iki kız öğrencinin hayatını kaybettiği yerde başka canların yanmaması için yetkililerin bir an önce önlem alması ve üst geçit yaptırmaları konusunda uyarılarda bulunarak, sonuna kadar konunun takipçisi olacaklarının altını çizdi.

Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, olayın yaşandığı kavşakta incelemelerde bulunarak açıklamalarda bulundu. Yanık, yetkililere başka öğrencilerin, genç fidanların ölmemesi için çağrıda bulunarak şöyle konuştu; “Hepimizin bildiği üzere geçen yıl İskenderun Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören iki kız öğrencimiz okuldan çıkışta karşıdan karşıya geçmek isterken yaşanan bir trafik kazasında hayatlarını kaybetmişlerdi. Kazanın üzerinden bir yıldan fazla zaman geçmesine rağmen kazanın olduğu kavşakta her hangi bir önlem alınmadı. Aynı yerde öğrenciler için tehlike hala devam etmektedir. İki canı kaybetmemizden ders almayan yetkilileri tekrar uyarıyoruz; Burada bundan sonra yaşanacak her hangi bir olumsuzluğun kazanın can kaybının sebebi sizler olacaksınız. Meslek Yüksek Okuluna yaptığımız ziyarette hem öğrenciler, hem de personeller bu durumdan yaşadıkları rahatsızlıkları sendikamıza ve yönetimimize dile getirdiler. Yetkililerden bu kavşak için bir an önce önlem alınmalarını, Üst Geçit yapmalarını istiyoruz. Bu durumla ilgili olarak sonuna kadar takipçisi olacağımızı yetkililerin ve kamuoyunun bilmesini isteriz. Bu vesileyle kazada hayatını kaybeden öğrencilerimize tekrar Allah’dan rahmet, ailesine ve arkadaşlarına da baş sağlığı diliyoruz.”

Türk Eğitim-Sen, “2 öğrencimizi kaybettiğimiz MYÜ Kavşağına Üst Geçit yapılmalı”

Önceki İçerikİçmesuyu Tesislerinde Bakım Ve Onarım Çalışmaları Sürüyor
Sonraki İçerikLodosun Vurduğu Sahil Şeridinde Bakım ve Temizlik Çalışması Yapıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.