BAŞKAN SAVAŞ REYHANLI’YA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türk Silahlı Kuvvetlerinin(TSK) Afrin’e düzenlediği operasyon sırasında terör örgütleri tarafından Reyhanlı’ya atılan roketler sonucu yaralanan ve hayatını kaybeden vatandaşlar için mesaj yayımladı.
“YÜCE RABBİM ŞANLI ORDUMUZUN YAR VE YARDIMCISI OLSUN”
Yayımladığı mesajında hain terör örgütlerinin masum sivillere yönelik saldırısını şiddetle kınadığını ve eli kanlı örgütlerin bu eylemle gerçek yüzlerini bir kez daha gösterdiğini ifade eden Başkan Savaş, “Şanlı ordumuzun Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı devam ederken teröristlerin masum insanlara saldırısı onların kalleş ve çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Kahraman Mehmetçiklerimizin yürüttüğü kararlı ve başarılı harekât ile bölgede sağlanacak barış ve huzur iklimi birilerini rahatsız etmiş olacak ki böyle çirkin yollara başvurmaya başladılar. Hemşehrilerim ve aziz Türk milleti bu çirkin saldırılara yine sabır ve birliktelik içinde kalarak en güzel cevabı verecektir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki kahraman ordumuz milletimizin dualarıyla sağ salim vatan topraklarına dönecektir. Yüce Rabbim şanlı ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Atılan roketler sonucu yaralanan hemşehrilerime acil şifalar, hayatını kaybeden bir Suriyeli vatandaşa da Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.
AY-YILDIZLI ŞANLI TÜRK BAYRAĞININ IŞIĞI KAHRAMAN MEHMETÇİĞİMİZE MORAL OLACAK
Mesajının devamında kahraman Mehmetçiklerimizin moral ve motivasyonu için tüm Hatay halkının ev ve iş yerlerine şanlı Türk bayrağını asmasını da rica eden Başkan Savaş, bölgenin huzur ve güveni için canını hiçe sayarak kahramanca çarpışan kudretli ordumuzun Türk milletinin dua ve manevi desteğiyle güçlü kalacağını belirtti.

Önceki İçerikReyhanlı’ya Yeni 2 Roket Atarlı Saldırı Daha Gerçekleşti
Sonraki İçerikReyhanlı Belediyesinden Açıklama
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.