Şirinyurt İlkokulunda Bisiklet Sevinci

İskenderun’a bağlı denizciler Şirinyurt İlköğretim okulunda örnek bir etkinlik düzenlendi.
Şirinyurt İlköğretim Okulu idarecileri tarafında kitap toplama kampanyası düzenlendi. Öğrencileri Yoğun gayretleri ve kampanyaya ilgilerinden dolayı karne günü en çok kitap getiren öğrenciler ödüllendirildi.
Şirinyurt İlköğretim Okulunda düzenlenen kitap toplama kampanyası ile ilgili bilgiler veren Şirinyurt İlköğretim Okulu müdür Mehmet Altay, “Kampanya da kütüphanemize 241 kitap ve dönüşümde kullanılmak üzere 3000 kg üzeri atık kağıt topladık. 10 kitap üzeri getiren öğrencilere çekilişle hediyeler verdik. BİSİKLET çekilişinde Yusuf Arda Korkmaz öğrencimiz bisikleti hediye olarak aldı. 1 öğrencimiz TABLET, 1 öğrencimiz KOL SAATİ ve 17 öğrencimize ise KIRTASİYE MALZEMELERİ hediye ettik. Ayrıca 100 kitap üzeri getiren ogrencilere BAŞARI BELGESİ verdik.. Emeği geçen tüm Öğretmen arkadaşlarımıza , velilere ve sevgili öğrencilere gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Şirinyurt İlkokulunda Bisiklet Sevinci Şirinyurt İlkokulunda Bisiklet SevinciŞirinyurt İlkokulunda Bisiklet Sevinci Şirinyurt İlkokulunda Bisiklet Sevinci

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.