OP. DR. OZAN TURGUT GELİŞİM’DE

Kadın Hastalıkları ve Doğum, Tüp Bebek, İnfertilite (Kısırlık) Uzmanı Op. Dr. Ozan Turgut, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi kadrosuna katıldı. Op. Dr. Turgut, Gelişim Hastanesi bünyesinde hizmet vermekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Op. Dr. Ozan Turgut Kimdir?

Op. Dr. Ozan Turgut, 1977 yılında Niğde’de doğdu. 2002 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 2002-2004 yılları arasında Elazığ’da mecburi hizmetini tamamladı. 2009 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisasını bitirdi. 2009-2010 Erzurum Nenehatun Doğumevi’nde, 2010-2017 İskenderun Devlet Hastanesi’nde çalıştı. 2014 yılında Ankara Etlik Zübeyde Hanım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Üremeye Yardımcı Tedavi Yöntemleri (Tüp Bebek) Sertifikası aldı. Ulusal ve Uluslararası bilimsel dergilerde yayınlanmış çalışmaları bulunmaktadır. 29. Aralık 2017 tarihinden itibaren Gelişim Hastanesi bünyesinde göreve başlamıştır. Op. Dr. Turgut, evli ve bir çocuk babasıdır.

OP. DR. OZAN TURGUT GELİŞİM’DE

Önceki İçerikTürk Eğitim-Sen’den İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuğrul’a Ziyaret
Sonraki İçerikHGC’NİN YENİ HİZMET BİNASI 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NDE AÇILDI
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.