İTSO Personeline ‘Resmi Yazışma Kuralları ve Kurum Kültürü’ eğitimi verildi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, personellerine yönelik, kurum içerisinde çeşitli kurslar düzenleyerek, personellerine eğitim desteği de veriyor. İTSO’da görev yapan personellerin, gerek üyelere gerekse kurum içerisinde daha verimli çalışabilmeleri, işlerine daha iyi motive olmaları, iş yerinde yüksek performans sergilemeleri amacıyla konusunda uzman ekipler tarafından eğitimler verilmeye devam ediliyor..
İTSO’da düzenlenen eğitimde, İnsan Kaynakları yönetimi, Kurumsal Gelişim İstihdam ve Mesleki Eğitmen Özlem Yurdanur tarafından İTSO personeline ‘Resmi Yazışma Kuralları ve Kurum Kültürü’ eğitimi verildi.

Danışman ve eğitmen Özlem Yurdanur, verdiği eğitimlerde personellerin vatandaşlarla olan diyaloglarla ilgili bilgiler verdi. Güleryüz ve tebessümün gerek personel gerekse odaya gelen üyelerin hizmet alımlarında pozitif etken olduğuna vurgu yapan Yurdanur, yazışmalarda dikkat edilmesi gereken konular hakkında da detaylı bilgiler verdi. Eğitimlerde özellikle Misyon ve değerler, kurumsal varlıklar, güç ve statü, kurumsal deneyimler, insan kaynakları, Ortak dil konularının kurum kültüründe etkin rol aldığı ifade edildi.

İTSO Personeline ‘Resmi Yazışma Kuralları ve Kurum Kültürü’ eğitimi verildi İTSO Personeline ‘Resmi Yazışma Kuralları ve Kurum Kültürü’ eğitimi verildi İTSO Personeline ‘Resmi Yazışma Kuralları ve Kurum Kültürü’ eğitimi verildi

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi El Sanatları Sergisi Sahil 1’nolu Sosyal Tesiste Devam Ediyor
Sonraki İçerikİsdemir ve Hak-İş Konfederasyonu uzlaştı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.