İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’ne yeni yönetim

Tek liste ve tek adayla gidilen genel kurulda yeni yönetim kurulu Zeynep Çakmaklı, Suzan Bıçakçı, Ümit Günay, Asya Akgüvercin, Dilek Şencan’dan oluştu.
Yönetim kurulunun yedek üyeliklerinde ise; Hande Demirkent, Arzu Özkan, Demet Özal, Pınar Gündüz, Filiz Roma yer aldı.
Denetleme Kurulu ise üyeliğinde derneğin kurucusu Serpil Korkmaz, Gülden Özdemir, Arzu Kireçci’den oluştu. Denetleme kurulunun yedek üyeliklerine; Meral Yıldız, Gülsüm Şirin, Remziye Sarı getirildi. Cumartesi günü dernek binasında yapılan genel kurulun Divan başkanlığını Cavidan Dudu, Katip üyeliğini; Fehime Kasman ve Sevim Şimşek yaptı.

Dernek faaliyetlerinin okunduğu, gelir gider bütçesinin oy birliği ile onaylandığı İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’nin 2018 yılında da çalışmalarına devam edileceği mesajı verildi.
Dernek bünyesindeki çocuklar ve ailelerine yönelik sosyal kültürel faaliyetler ve projeler başta olmak üzere birçok etkinlik ve çalışmalara imza atacaklarını ifade eden Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, derneğin bugüne kadar çok güzel çalışmalara imza attığını, eğitimden kültüre, sosyal çalışmalardan bire bir çalışmalar başta olmak faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti.
Dernek çalışmalarıyla ailelere ve çocuklarına pusula gibi yön verdiklerini belirten Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, yeni üyelerle görev paylaşımı yapacak.

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’ne yeni yönetim İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’ne yeni yönetim

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.