Hbb Kaldırım İşgali Yapan İşyerlerini Uyardı

Hatay Büyükşehir Belediyesi 3.Bölge Zabıta Müdürlüğü, kaldırım işgallerinin önüne geçebilmek amacıyla denetimler gerçekleştirmeye devam ediyor.
Kaldırım işgallerine karşı esnafları uyaran HBB Zabıta ekipleri, yayaların yürüme haklarının elinden alındığı ve görüntü kirliliğinin meydana geldiği bölgelerde sıkı denetimler gerçekleştirdi. Bölge esnaflarının işyerlerinin dışındaki eşyalarının yaya trafiğini ve vatandaşların alışveriş yapma olanağını engellediğini açıklayan ekipler, esnafların bu konuda daha duyarlı davranılması gerektiğini belirterek uyarılarda bulundu.
DENETİMLER DEVAM EDECEK
Kaldırımların vatandaşın ortak kullanım alanı olduğunu vatandaşlara bir kez daha hatırlatan HBB.3. Bölge Zabıta ekipleri, denetimlerinin devam edeceklerini belirterek vatandaşların bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini ifade etti.

Hbb Kaldırım İşgali Yapan İşyerlerini Uyardı Hbb Kaldırım İşgali Yapan İşyerlerini Uyardı Hbb Kaldırım İşgali Yapan İşyerlerini Uyardı

Önceki İçerikCEHALETE BOYUN EĞME..
Sonraki İçerikİslam Kalkınma Bankası’ndan Hatsu’ya 50 Milyon Euro kredi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.